Medija Centar - Vesti

66. Zmajeve dečje igre  

Vesti | 9.06.2023. Nazad na Vesti

Zmajev stih „Svaka zvezda ima svoga puta…“ kao pesnikov poziv deci da se odvaže i osnaže u svom odrastanju i težnjama ka ostvarenju sopstvenih ciljeva, obeležiće ovogodišnje 66. junske Zmajeve dečje igre koje se u Novom Sadu održavaju od 05. do 11. juna 2023. godine.

S obzirom na dugogodišnju uspešnu saradnju i značajno interesovanje mlade publike za program edukacije koji realizuje Služba stomatološke zdravstvene zaštite Doma zdravlja „Novi Sad“ i ove godine smo pozvani da učestvujemo na ovoj manifestaciji.

Naše edukativne aktivnosti održaće se u petak 09. juna od 10 i 15 časova u Kulturnoj stanici Barka, ul. Čenejska 54, Novi Sad. Naš ovogodišnji slogan je “Stomatolog je moj prijatelj” a cilj naše akcije je informisanje i sticanje znanja, formiranje ispravnih stavova i ponašanja pojedinaca u vezi sa očuvanjem i unapređenjem zdravlja usta i zuba, a posebno kod dece i mladih. U edukativnom programu učestvovaće, kao i prethodnih godina, deca iz Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ a pozivamo i sve zainteresovane sugrađane da nas posete.