Medija Centar - Foto Galerija

Stomatološka ambulanta u osnovnoj školi „Petefi Šandor“

Foto Galerija | 16.12.2016. Nazad na Foto Galerija

U četvrtak 15.11.2016. godine u 12 časova u osnovnoj školi “Petefi Šandor” u ulici Bore Prodanovića br. 15а svečano je puštena u rad stomatološka ambulanta. U želji da se približimo najznačajnijem delu našeg društva, mladima, odlučili smo da u prostoru škole napravimo ambulantu koja će biti na usluzi za preventivni rad, koji je naš imperativ. Dom zdravlja “Novi Sad” građevinskim radovima je prilagodio prostor kako bi se zadovoljili visoki kriterijumi,  u tehničkom i higijenskom smislu, za obavljanje zdravstvene delatnosti.Doktorka Natalija Milanović radiće u dve smene, nekada pre, a nekada posle podne, u zavisnosti od toga kada učenicima bude odgovaralo.

Naše ekipe su uradile potpunu reparaciju, montažu i instalaciju stomatološke stolice i aparata, kompletno opremanje stomatološke ordinacije sa stomatološkim i kancelarijskim nameštajem, instalaciju UTP kabla za povezivanje računara i postavljanje radne stanice za rad u informacionom sistemu Doma zdravlja “Novi Sad”.

Radovi su trajali od 16.06. do 26.06.2016. uz sitne dorade, ispravke i estetske izmene, neposredno pre početka školske godine.

Stomatološka ambulanta u osnovnoj školi „Petefi Šandor“ image
Stomatološka ambulanta u osnovnoj školi „Petefi Šandor“ image