Medija Centar - Foto Galerija

Poseta gradonačelnika

Foto Galerija | 12.12.2018. Nazad na Foto Galerija

U sredu 12.12.2018. godine u 10 časova gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za zdravstvo prof. dr Zoltan Horvat  prisustvovali su svečanom puštanju u rad i predstavljanju opreme i automobila kupljenih sredstvima dobijenim od osnivača, Grada Novog Sada.

U objektu “Zmaj Ognjena Vuka” uvažene goste dočekao je direktor Doma zdravlja “Novi Sad” prim. dr Veselin Bojat i istakao značaj koji će nova oprema imati u ranoj dijagnostici i lečenju bolesti sa kojima se suočavaju naši sugrađani.

Na odeljenju Službe stomatološke zdravstvene zaštite smešteni su aparat za OPT telerendgen sa medicinskim laserskim štampačem i stomatološko radno mesto za operativne zahvate.

U okviru Službe za specijalističko-konsultativnu delatnost sada se nalaze i ultrazvučni aparat za RTG dijagnostiku kao i najveća investicija na ovom spisku digitalni mamografski sistem sa dijagnostičkom radnom stanicom.

Naša Služba kućnog lečenja sada na raspolaganju ima još 5 automobila čime će se lakše organizovati posete pacijentima kojima je ovakva vrsta zdravstvene pomoći potrebna.